zondag, mei 22, 2011

Stampingangeldag

Wat was het weer geweldig. Zaterdag (21mei) waren we te gast bij de Scrapheap in Sprang-capelle. We waren daar ook echt welkom. Wat een super mooie en volle winkel. Het was voor mij de eerste keer dat ik daar was maar zeker niet de laatste keer. We werden welkom geheten door een super enthousiast team mensen, die ontzettend goed voor ons gezorgd hebben. Rond half 10 druppelde iedereen binnen, begroeten, al vlug wat in je shoppingmandje stoppen voor we begonnen!!!
Toen we uiteindelijk iedereen aan tafel kregen begonnen we met een lekker stukje taart( al zeg ik het zelf), dat ging er wel in want de meesten waren toch al vanaf een uur of 6-7 in touw!! Sommige kwamen zelfs van het plaatselijke pondje af.......;-)

Daarna gingen traditiegetrouw de kadootjes rond en ook deze keer had iedereen weer goed zn best gedaan. De sneak previeuw had ik al laten zien en dit is wat het geworden is:

In het potje had ik een paar schelpjes gedaan...
Dit waren de andere kadootjes:Daarna moest er natuurlijk gewerkt worden en van Els kregen we dan ook een fantastische workschop die unaniem tot geweldig!!!! gekozen werd.
Het waren houten plankjes die we moesten bekleden met resistpapier en daarna met distressinkt bewerkten en daarna......helemaal aankleden met ALLES VAN TIM HOLTZ wat een workshoppakket......super gewoon. Kijk maar naar de foto!!!!!En oh ja we hebben ook nog gegeten natuurlijk, onze beroemde angellunch!!!

Tot slot natuurlijk nog even de aankopen, altijd een leuke afsluiting van zo'n toch al geweldige dag!!!

En dan ook nog een erg leuk pakket van Paulien voor het meerijden....dank je wel Paulien, je hebt me echt verwend, wat een mooi papier.....Van Parijs;)

Ik wil dan ook het hele team van de Scrapheap bedanken voor hun enthousiaste inzet, goede verzorging, de gastvrijheid, de geweldige winkel, workshopruimte en vooral ook de prachtige workshop die Els ons gegeven heeft en last but not least alle Angels natuurlijk die er bij waren want daar was het om begonnen.......
( met dank aan yvonne waar ik sommige foto's van yahoo van heb geleend)

Liefs

7 opmerkingen:

jolande zei

Ja het was weer meer dan gezellig en wat hadden we weer een leuke kado'tjes en een geweldige workshop. Fijne zondag nog!!
Jolande

Klaartje zei

Dat ziet er weer erg gezellig uit! :)

Anita zei

Ohhhhhhh wat ziet dat er weer geweldig uit allemaal!!!!!
Dit was weer een zeer geslaagde dag zo te zien.

Patrice zei

hé meis dat was een geslaagde dag zo te zien, maar ja, niet anders verwacht hoor. Wat een prachtige dingen kreeg je! iedereen had flink z'n best gedaan zeg... en een leuk resultaat die plank!! Jammer dat ik het deze keer moest missen...

Yvonne zei

Het was natuurlijk ook een super gave dag, wat hebben we genoten en wat is het voorbij gevlogen! Dat is maar goed ook, dan hebben we het naar onze zin gehad.
Hm, ik zie al dat ik mijn blogbericht, wat ik gelukkig nog niet heb geplaatst maar wel mee bezig ben, al moet aanpassen omdat anders mijn eigen foto's dubbel op blogs te zien zijn ..... ha ha!
Geniet lekker na van deze mooie dag!

Groetjes van Yvon

Monique zei

Hoi Lisetta,

Heb eerst even de foto van je kunstwerkje bekeken en wat is hij mooi geworden!! Prachtig!

De taart was erg lekker en heb lekker van het laatste stukje taart genoten.

Ik vond het leuk dat ik met jullie kennis heb mogen maken. Bedankt voor het leuke cadeautje!! Heb ze hier thuis allemaal in de kast staan zodat ik ze nog kan bewonderen!

Hopelijk zien we elkaar nog eens in de winkel!

Groetjes Monique ( De scrapheap)

Paulien zei

Hey Lisetta, het was weer gezellig deze dag en wart een pronkstuk hebben we toch maar allemaal gemaakt!
Ik hoop dat de verjaardag in Boxmeer nog erg gezellig was en je oortjes niet teveel getoeterd hebben tijdens ons retourtje Scrapheap!

De volgende keer ga ik je weer met iets anders verrassen!!!