zondag, mei 29, 2011

Rommelmarkt in Oeffelt.

Vandaag was er een rommelmarkt in Oeffelt en omdat mn moeder me altijd gekscherend een " rommelwief" noemt omdat ik overal wel iets in zie of er wat mee kan doen, moest ik er natuurlijk naar toe om deze " titel" in ere te houden.....
Ik kwam dus ook niet met lege handen thuis dat snap je.
kijk nou deze prachtige set stempels, als Stamping angel kun je die toch niet laten liggen....Of deze leuke flesjes, zie je ze al voor je met de labelstempeltjes van Tim holtz er om? Nee.....nou ik wel hoor.


Nou dit setje dan, het plaatje voor op een zelfgemaakt boekje en de sleutels er aan hangend.....picture it. Hahaha...


Ja en dan klosjes, knoopjes, drukkertjes en iets van ijzer waarvan ik niet weet waarvoor het gebruikt wordt maar wat ik wel er bij vond passen.....da's toch altijd goed, niet dan, en ja voor €1,50 kon ik het toch echt niet laten liggen....toch???Och en eigenlijk is het ook al een mooi plaatje, gewoon een stilleven uit vervlogen tijden....of wordt ik nou te sentimenteel, hahaha. Maar wel leuk!!!


Of zou het er zo uitgezien hebben.....


Groetjes Lisetta

6 opmerkingen:

jolande zei

Je hebt de rommelmarkt eer aangedaan en de naam die je moeder je gaf ook. Ben benieuwd wat je er allemaal van gaat maken!!!
Groetjes Jolande

Klaartje zei

Wat een superleuke aankopen!

Yvonne zei

Jawel hoor, mijn voorstellingsvermogen gaat helemaal mee in jouw ideeën! Ik zie het ook al voor me, ben benieuwd wat voor moois je er mee gaat maken.
Groetjes van Yvon

Anita zei

Goed gescoord Lisetta.
Veel plezier met je aankopen.

Annes Art zei

superrrrrrr Lisetta, goeie aankopen heb je gedaan voor een prikkie ;o))

Patrice zei

Hahahaha rommelliesa zou ik bijna zeggen, maar hoe ga ik mezelf dan betittelen.... want we zijn in ons groepje even laat ons zeggen "antiek ziek" hihihihihi...
Prachtige stempels meid!!!!

Liefs Patrice