donderdag, oktober 02, 2008

Hoi Hoi

Er is de laatste tijd niet veel van Bloggen gekomen. Ik zit wel regelmatig achter de computer maar meen dan dat ik er eigenlijk toch een foto of zo bij moet zetten en dan moet ik weer naar de andere computer enz. enz. Dan komt het er gewoon niet van.
Maar goed toch maar ff zo een berichtje.
Aankomend weekend ga ik naar het Fairytail weekend in Doorn van Paper& Pictures. Wie nog meer? Ik ga zaterdag en zondag, blijf een nachtje over in het hotel en kom zondag na de middag, waarschijnlijk moe maar voldaan, weer terug naar Oeffelt om nog even kermis te vieren....
Volgende week ga ik echt foto's maken van mijn werkstukken van het weekend, dus heb ik je nieuwsgierig gemaakt dan houdt mijn blog maar in de gaten.

2 opmerkingen:

Annes Art zei

H'eeeeeeee Lisetta, heel veel plezier in Doorn he, en nog bedankt voor je smsje;o)) kei leuk!! en nee, we hebben niet alle winkels leeg gekocht. sterker nog ........we hebben er nog niet 1 gezien;o((( Groetjes van aniet , de harrie's, en mij!!

scrapmuis zei

heel veel plezier! ik ga in november 2x op camp ix met royallemon en 1x met de scrapheap!jes heb er erg veel zin in maar heb delaaatste tijd veel gescrapt thuis!