maandag, mei 19, 2008

Stampingangel dag bij Paper&Pictures.

Afgelopen zaterdag waren we met de Stamping Angels te gast in Doorn bij Paper & Pictures.Truike, Nina en Jolanda hebben er voor ons een onvergetelijke dag van gemaakt. Ze hadden zelf 2 engelen gevangen en daarvan de vleugels boven onze tafels gehangen in de workshopruimte. Het was kei gezellig. Iedereen maakt op die dag een kadootje voor elkaar.
Ik had deze "raampjes" gemaakt met een engeltje er in gestempeld. Daarvoor had ik een sigarendoos opgepimpt om ze in mee te nemen.
Dit waren de andere kadootjes die we kregen, zo leuk om 's avonds thuis lekker na te genieten en al het moois te bekijken.Ook hebben we onder leiding van Jolanda een leuk boekje gemaakt.
Ze hadden een project voorbereid met alles wat met vleugels te maken had, dus vogels, vlinders, bijtjes enz. Prachtig geworden met veel transparanten er in.

En dan natuurlijk, last but not least, alle aankopen. Het nieuwe tijdschrift én boek over scrapkaarten dat door Truike uitgegeven is (zeer zeker de moeite waard),nog wat stempeltjes, witte stazon enz.

5 opmerkingen:

Nicoleke zei

en of dat het een leuke dag was !

Anita zei

Nou nou ik krijg er zoooooooo zin in :).
Lekker he zo'n verwendag!!!
Leuke dingen heb je gemaakt en gekregen! EN GEKOCHT haha.
Het volgende komt zeker a.s. zaterdag???? Kzieje dan, groetjesssssssss

Paulien zei

Leuk zo al dat moois op je op blog gezet, Lisetta.
Het was ook een gezellige dag!
Tja ....en ik spijt dat ik die mini-abct-jes niet gekocht heb!

Hilde zei

Hoi Lisetta,

Wat een leuke blog heb je!!
Ik heb een linkje op mijn blog gezet, hopelijk vind je dat niet erg??

Groetjes Hilde

nazia shah zei

grote en mooie delen, ben ik eigenlijk een bezoek op eerste keer naar dit blog andi vinden het erg behulpzaam en informatief, hopen dat u het houden en zal blijven doorgaan met ons te delen
http://www.ptvsports.pk/snooker/