donderdag, december 30, 2010

Dag 4... Sneeuwscootertocht

Hey hey, alles goed daar? Hier hebben we een geweldige dag gehad. Vanmorgen sneeuwde het behoorlijk na een nacht van -23, dus even waren we bang dat de sneeuwscootertocht van vandaag niet door kon gaan. Maar toch warm aangekleed en op weg naar Björn. Daar aangekomen kregen we super dikke overalls en splinternieuwe sneeuwscooters(2010) ,de tocht kon beginnen. Het stopte voor ons met sneeuwen!!! Wat was het prachtig, crossen door smalle bospaadjes, 3x over een groot meer met 80-90 km per uur (voor ons dan, ik wilde ruilen met Björn wat dat was een 1000 cc en die kon harder maar helaas). Alles was dik bepakt met sneeuw het was echt een winter-kerst landschap. Jenny zat bij mij achterop en Robin bij Twan. Halverwege stopten we en bij een kampvuur hebben we koffie gedronken. De terugweg hebben we met 2 scooters minder gedaan een man die niet durfde te rijden was uit de bocht gevlogen en had zn scherm kapot dus die ging terug met een begeleider en toen.....gas erop dit was voor ons ook leuker.

Vanavond nog even naar skigebied Sunne geweest en daarna lekker van een beenhammetje gegeten. Morgen alweer de laatste dag van dit jaar, sturen jullie ons smsjes want ik denk dat we het wel een beetje stilletjes vinden hier. Onze plannen zijn om een lampion op te laten als we lekker door de sneeuw gerold hebben na de sauna.... Maar goed we zien het morgen wel.

Tack voor het lezen....xxxxx

2 opmerkingen:

Anita zei

Het klinkt geweldig!!!
Geniet er lekker van!!
Goeie jaarwisseling!

Yvonne zei

Dat klinkt spannende zeg. Wel kicken op die sneeuwscooters en over dat pak sneeuw racen, gaaf hoor!
Sms'en, ha ha, ook op de drempel van 2011 heb ik het nog nooit gedaan en weet dus niet hoe het moet ..... sms'en, grapjas!
Groetjes van Yvon