maandag, december 27, 2010

Best Western hotel Halmstad, dag 1Hoi Allemaal,

Even een berichtje van ons uit Zweden.....ja hoor daar zitten we al. Vanmorgen leek het allemaal niet echt op te schieten. We zijn om 4.15 uur thuis vertrokken en bij Hamburg kwamen we in een giga afsluiting van de snelweg met een omleiding die stil stond. Dus.....omdraaien, tom-tom aan en achter een nederlandse vrachtwagen over een omweg weer naar de snelweg een eind verderop. Kortom een uur en 15 min. weggegooid. Maar goed.

Er lag onderweg erg veel sneeuw, vooral Denemarken is erg mooi onder zo'n wit pak. De auto ziet er uit.....oe toch.... en de ruiten zijn bijna niet schoon te houden, de ruitensproeier was vol en is al weer bijgevuld.
Daarna heeft het allemaal heel goed gelopen en dus zitten we nu in het Best Western Hotel 1000 km verderop in Halmstad. (zweden). Morgen nog een 400 km ongeveer. De wegen zijn goed bereidbaar maar o wee als er wat wits uit de lucht komt vallen dan breekt de pleurus uit en gaat alles op de rem. 3 sneeuwschuivers naast elkaar over de weg en ja hoor gas erop...... Een hele ervaring. Het was net toen we hier naar binnen gingen -14 graden celsius buiten, lekker fris dus.

Wifi in het hotel, dus ff vlug een berichtje voor thuis. (xxx voor iedereen) Ik doe er nog een foto bij en als je goed kijkt dan zie je Jenny en Robin al op het bed springen toen wij nog wat spullen uit de auto halen waren......de rotzakken.....wat een lol. Ik kwam de foto op het fototoestel tegen.


Lieve groetjes allemaal, en jongens werk ze he bij South-East.......
Twan, Lisetta, Jenny en Robin

2 opmerkingen:

Yvonne zei

Fijn dat jullie al zo'n eind veilig en wel onderweg zijn. En nu misschien al op één oor liggen. Lekker slapen en morgen weer verder Zweden in. Ben benieuwd op wat voor mooie plaatjes jullie ons nog meer gaan trakteren.
En vooral, lekker genieten daar!
Groetjes van Yvon

Anita zei

MIN 14.......ja dan kun je wel zeggen dat het frisjes is haha.
Fijne vakantie en geniet ervan!!!
Groetjes ut deerd!