maandag, mei 04, 2009

Hello from Great Brittain.

Even een kort berichtje van ons uit Groot-Brittanië. We vermaken ons prima. We hebben al een dagje London gedaan en overmorgen doen we het nog een keertje over. Zoveel te zien. Ook het New Forest National park met heel veel loslopende paarden is prachtig. (zuidkust)

Per ongeluk kwamen we hier bij uit. Bij het Buckingham palace was er een serenade. Wat een mensen komen daar op af.
Gegeten hebben we bij het hardrock café. Staan onze achterburen ineens naar ons te zwaaien daar binnen. Wat een kleine wereld.
En natuurlijk hebben we ook een bustoer door de stad gedaan. Gelukkig maar want dat hadden we nooit allemaal gevonden te voet. Erg leuk, maar erg vermoeiend en druk....


Nu zitten we op een camping in de middle of ..... Toevallig dat ik probeerde of er internet was en ja hoor, een wifi hotspot in de buurt. Is dat ff mazzel. Morgen naar een grote Motorzaak hier in de buurt en overmorgen nog een dagje Londen. Donderdag weer naar Dover en de boot terug naar Duinkerken. Een hele belevenis. Vooral het linksrijden is wel ff wennen hoor, vooral als je een man hebt die knap eigenwijs is en toch gewoon rechts gaat rijden. Pfff da's effe schrikken. Maar goed we weten nu al niet beter meer...... Groetjes en tot in Holland weer.

4 opmerkingen:

Anita zei

OOOOOOOOhhhh zomar effe nor Engeland!!!!! Heel veul plezier nog, mar da zal wel lukken wanne.
Geniet er lekker van.

Annes Art zei

Zo , dat ziet er inderdaad leuk uit!!, geniet er nog van!!

Nine zei

Heey,

Hebben jullie een leuke vakantie in Londen? Aan de foto's te zien wel !
veel plezier!!!

groetjes marius,marja, niek en nine

Evi zei

Oh, ik ben jaloers!
Lijkt me zo leuk...londen!!
Nog een fijne vakantie!