maandag, december 15, 2008

Trouwkaart // Tarzankaartjes

Deze trouwkaart heb ik vorige week gemaakt. Het grappige is dat er een "sheet" overheen zit waar ik met witte stazon op heb gestempeld het rode kaartje er onder is een deel van hun eigen trouwkaart. Leuk om zo te maken. De foto is niet helemaal duidelijk. Sorry daar voor. Er was natuurlijk geen standaard enveloppe voor dus die heb ik ook maar zelf gemaakt dan.
Verder een verrassing gemaakt voor de vrouwen van de jongens die bij ons werken. Ze kregen voor sinterklaas van hun mannen kaartjes voor de musical tarzan. Maar omdat ze de echte kaartjes nog niet binnen hadden bood ik aan om iets voor ze te maken zodat ze wel wat te geven hadden. Dit is het resultaat. Leuk zo he. Nog leuker als de echte kaartjes vind ik zelf.
Zelf gaan we zondag de 21e december naar de musical Tarzan. Mijn eerste echte musical, ik ben dan ook erg benieuwd. We maken er een gezellig dagje scheveningen van.. Heb er nu al zin in.3 opmerkingen:

Anita zei

Jij bent lekker bezig geweest Lisetta.
Leuk hoor die kaartjes van Tarzan. Goeie oplossing zo!!!!!
En de trouwkaart is ook mooi geworden. Zullen ze blij mee zijn.

Annemarie zei

Hoihoi. Leuke kaartjes heb je gemaakt. Heb je het nieuwe workshopprogramma al gezien van special memories???? Er zitten weer leuke dingen tussen.....Ik heb me al opgegeven voor een paar workshops, misschien komen we ons weer tegen? Groetjes,fijne kerstdagen en een creatief 2009.
Annemarie.

Corinne zei

Hoi, wat een leuke kaarten. Kijk eens op mijn blog.

Groeten Corinne (SA)